De voordelen van Sikkens muurverf

0
683

Het Nederlandse verfbedrijf Sikkens bestaat al sinds 1792 en dat betekent dat ze dus al eeuwenlange ervaring hebben in het ontwikkelen van verf. Waar ze eerst voet aan wal zette in Groningen, hebben ze nu heel de wereld veroverd met hun verven en lakken. Ben je aan het overwegen om Sikkens verf te gebruiken, maar ben je er nog niet helemaal over uit? In onderstaande blog lees je wat de voordelen zijn van Sikkens muurverf.

Misschien weet je niet zoveel van verf af of ben je op zoek naar een nieuwe verfproduct, maar ben je nog niet bekend met Sikkens. Toch weet je waarschijnlijk dat het kiezen van de juiste verf een belangrijke keuze is. Bepaalde verfmerken kunnen ervoor zorgen dat jouw muren niet lang mooi blijven of juist zwakker maken. Dat is niet helemaal de bedoeling. Sikkens is een verfbedrijf die veel keuzes heeft voor allerlei soorten muren en dat is nog maar het begin! Lees de vier onderstaande voordelen van Sikkens muurverf maar eens goed door:

Voordeel 1: veel mogelijkheden

Sikkens heeft een groot assortiment aan verschillende muurverven. Van plafondverf tot matte verf en van makkelijk spraybare verf tot aan metallic kleuren. Ook zijn deze verven in verschillende hoeveelheden te bestellen: ideaal voor de wat kleinere of grotere ruimtes die je wil verven.

Voordeel 2: Duurzaam

Sikkens is een duurzaam bedrijf en is daar ook transparant over. Via de website kun je lezen wat ze zoal doen om zoveel mogelijk duurzaam te ondernemen. Sikkens is ervan overtuigd dat de ontwikkeling van duurzame, innovatieve oplossingen, die van nut zijn voor hun klanten, de enige weg is naar groei. Dat horen we graag! Sikkens heeft een zeer hoge duurzame verflijn waar je voor kunt kiezen.

Voordeel 3: Fijne verf voor moeilijke ruimtes

Soms heb je ruimtes die niet makkelijk te verven zijn. Denk bijvoorbeeld aan vochtige ruimtes of ruimtes waar makkelijk vlekken door ontstaan (keukens, kinderkamers etc.). Sikkens heeft een verflijn die geschikt zijn voor vochtige ruimtes en extreem vlekafstotend. Zo ben je nooit meer bang dat die vlekken van je muur gaan als je kind per ongeluk zijn chocoladepasta aan de muur veegt..

Voordeel 4: Binnen- en buitenverf

Sikkens biedt ook verf aan voor binnen- en buitenmuren. De ‘extreem weerbestendige’ verflijn is dan ook perfect voor je muur om de Hollandse weertypes te doorstaan. Ook heeft het verfbedrijf isolerende verven om types vervuiling te voorkomen.

Ben je er nou nog niet helemaal uit welke muurverf goed is voor jouw muren of muren? Dan kun je altijd een bezoekje brengen aan de bouwmarkt of een van de Sikkens winkels om advies te vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in