Badkamertrends 2018

0
899

De badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in je huis. Douchen, in bad gaan snel even je tanden poetsen horen bij de dagelijkse bezigheden die je aan je zelf moet besteden. In een badkamer kun je relaxen maar ook even een snelle douche nemen. Woonwebsites tonen je de nieuwste snufjes en techniek dit elk jaar weer nieuw zijn op het gebied van badkamers. Ben je van plan een geheel nieuwe badkamer aan te schaffen of moet er het een en ander worden gerenoveerd? De badkamertrends 2018 geven je inspiratie om helemaal jouw droombadkamer naar eigen wens in te richten.

Functioneel en comfortabel 

Dagelijks brengen we minstens twee maal een kwartier door in de badkamer. Het ochtendritueel bestaat meestal uit een douchebeurt om wakker te worden. s’Avonds spring je misschien nog een keer onder de douche of ga je helemaal relaxen in bad met een geurig badschuim. Ben jij van plan om een nieuwe badkamer uit te zoeken, dan is het belangrijk om na te denken welke functies deze relaxruimte nodig heeft. Wil je een bad of juist niet. Een douche met allerlei mogelijkheden, een toilet en een duo wastafel? Allemaal belangrijke vragen omdat je met een nieuwe badkamer een groot aantal jaren moet doen. De badkamertrends van 2018 kunnen je hierbij misschien helpen om een goede keus te maken.

Badkamertrends

Een badkamer moet uitnodigend zijn. Voor zowel volwassenen als kinderen zal de badkamer een plek zijn waar je regelmatig bent en waar je kunt ontspannen. Zorg voor een opgeruimde plek. Overal kleding en tandenborstels werkt niet echt gezellig en comfortabel. Ga je aan de slag met uitzoeken van de accessoires zorg dan in ieder geval voor mooie kranen. Deze gebruik je altijd in deze ruimte en dienen dus praktisch te zijn in gebruik. Mooie kranen hebben in 2018 een minimalistische maar efficiënte uitstraling en zijn aan te schaffen in hoge en lage kranen voor boven de wastafel. Wil je regelmatig je haar boven de wastafel wassen dan is een hoge kraan een goede keus. Mooie kranen in 2018 zijn ook waterbesparend.

Tips 2018

Een lage douche-instap is en blijft een badkamer trend die steeds weer terugkomt. Geglazuurde tegels zijn ook helemaal 2018 evenals ingebouwde kasten. Retro en vintage wordt ook steeds meer gezien in de badkamer, maar wel met de luxe van nu. Badkamers met weinig ruimte krijgen meer grootte met ingebouwde nisjes. Kijk voor nog meer trends op de desbetreffende websites.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in