Ervaar de luxe van een Jacuzzi®

0
822

Een Jacuzzi® wordt wereldwijd geassocieerd met ultieme ontspanning. Die verworven status wordt meer dan gerechtvaardigd als je er eenmaal inzit. Dankzij een sterke innovatiedrang en een brede knowhow van de laatste technieken zijn de geniën van Jacuzzi® in staat om je met hun baden volledig te kalmeren en te verwennen met heerlijk bruisende massages. Lees er in dit artikel alles over.
De firma Jacuzzi® begon in 1915 als een producent van vliegtuigonderdelen en irrigatiesystemen. Pas jaren later, in 1956, legde het bedrijf zich toe op wellness en hydrotherapie. Reden hiervoor was de achtjarige zoon van Roy Jacuzzi, die aan reumatoïde artritis leed. Met een draagbare pomp voor in bad, de J-300, werd geprobeerd om de klachten te verminderen. Met succes. De pomp verzorgde een aangename stroom van water en lucht, die verlichting bracht aan de pijnlijke spieren en gewrichten. Tegelijkertijd zorgde het warme water voor een mindere belasting van de spieren en gewrichten en een betere doorbloeding.

In de jaren erop zijn de draagbare pompen doorontwikkeld tot de subtiele, geïntegreerde massagejets, zoals we ze vandaag de dag in de Jacuzzi® baden aantreffen. Niet alleen de techniek, maar ook de doelgroep van de Jacuzzi® is veranderd. Want waar de baden vroeger slechts bedoeld waren om reumatische klachten te verminderen, zijn ze tegenwoordig vooral een bron van luxe en ontspanning voor iedereen die er maar van wil genieten.

Ontspannen in een Jacuzzi®
De luxe en ontspanning van een Jacuzzi® wordt in belangrijke mate gecreëerd door de massagejets in de kuip. Deze stuwen een fijne cocktail van water en lucht langs of op de huid en evenaren hiermee het gevoel van een professionele masseur. Het design van de jets is daarbij van invloed op het gevoel dat ze creëren. Zo zijn er onder andere roterende jets, vibrerende jets, powerjets en pulserende jets te onderscheiden, die elk weer anders aanvoelen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze de bloedcirculatie stimuleren en de spieren ontspannen, wat ook mentaal een kalmerend effect kan hebben. Dit kan de slaapkwaliteit bevorderen. Door voor het slapen gaan een bad in de Jacuzzi® te nemen, wordt je de volgende dag dus fitter wakker en kun je er weer helemaal tegenaan. Daarnaast is een regelmatig bad in de Jacuzzi® ook gewoon enorm lekker en een ervaring die we iedereen aanraden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in