Jouw eigen bohemian interieur

0
902
bohemian interior

 

Een kijkje nemen bij verschillende soorten interieurs is natuurlijk altijd een goed idee wanneer je op zoek bent naar inspiratie. Wat altijd een populaire interieur-stijl is, is natuur bohemian interieur. Een bohemian interieur kenmerkt zich door een aantal verschillende elementen welke we in deze tekst gaan bekijken.

Wat is een bohemian interieur?

Het kenmerkende aan een bohemian interieur is meestal de mix van verschillende soorten stijlen uit verschillende landen. Juist het mixen van verschillende kleuren en materialen zorgt er voor dat er een geheel ontstaan, maar het is hiervoor uiteraard niet nodig om direct het hele interieur aan te passen. We gaan namelijk juist wat tips geven waarmee je wat bohemian stijl aan de woning kan toevoegen. De eerste tip is vooral om eens de plaatselijke en niet plaatselijke kringloop af te gaan. Vintage meubels passen namelijk perfect thuis in een bohemian stijl en wat is nou een betere plek dan de kringloop om dit soort meubels te vinden. Helemaal wanneer je een kringloop zoekt in het buitenland. Wellicht kom je een paar mooie grote vazen tegen waar je grote kamerplanten in kwijt kunt die allemaal een eigen vintage stijl hebben. Hartstikke leuk en op die manier kun je op een langzame en natuurlijk ook vrij goedkope manier een woning in de bohemian stijl krijgen.

waarom bohemian interieur

Overige tips

Felle kleuren zorgen voor een bohemian interieur. Juist door kleuren als geel, rood, maar juist ook blauw toe te voegen aan een woning, krijg je het effect waar de interieur-stijl voor staat. Je hoeft natuurlijk niet de hele woning in die kleuren te doen, maar kleine accenten in de felle kleuren toevoegen is wel een goed idee. Je kunt de rest van de kamer bijvoorbeeld aanvullen met rustige kleuren om een geheel te krijgen Daarnaast heeft een bohemian interieur vaak een beetje het gevoel alsof je op het strand loopt met leuke strandtentjes. Denk aan mooie lantaarns, maar ook aan manden en vlechtwerk. Een hele leuke combinatie om ook toe te voegen aan de woning. Zo zie je dus maar dat er een hoop verschillende producten zijn die gezamenlijk zorgen voor een mooie interieurstijl. Bohemian staat voor bonte en gezellige materialen. Online inspiratie opdoen is een goed idee wanneer je meer tips zoekt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in