Trek de aandacht met oosterse lampen in je interieur

0
1243
lampen en lichteffect
lampen en lichteffect

Oosterse lampen en verlichting geven je interieur een bijzondere uitstraling. Het speciale aan oosterse lampen is dat deze niet alleen ’s avonds heel fraai zijn. Overdag zijn de lampen ook prachtig om te zien. Het design en handwerk maakt een oosterse lamp erg interessant om te zien. Wanneer het donker wordt gaan de lampen pas echt stralen, als de patronen van het licht vrij spel krijgen om je kamer op te lichten.

 

Oosterse lampen: echte eyecatchers

De oosterse lamp is geschikt voor iedere kamer in het huis. In de hal, boven de eettafel of in de woonkamer, alles is mogelijk. Maar waar een oosterse lamp pas echt volledig tot zijn recht komt is de slaapkamer. Je kunt heerlijk wegdromen onder een oosterse lamp die je kamer in een sprookje verandert. Oosterse lampen staan bekend om de bijzondere effecten die ze veroorzaken. Je waant je in ineens op vakantie, alsof niets meer moet en alles mag.

 

Oosterse wandlampen

Veel oosterse lampen zijn uitgevoerd met een gaatjespatroon. Het licht ontsnapt de bol via de vele kleine gaatjes die handmatig zijn aangebracht. Je krijgt hierdoor honderden lichtstralen die samen een bijzonder effect aan je kamer geven. De lichtopbrengst is overigens dik in orde, er zijn genoeg gaten aangebracht om veel licht door te laten. Wil je een lamp die heel helder licht doorlaat? Dan is een oosterse lamp minder geschikt. Zowel oosterse wandlampen als oosters geïnspireerde hanglampen zijn erg populair. Bij een wandlamp zie je vaak een bijzonder design die de lamp nog specialer maakt.

 

Combineer verschillende stijlen

Je kunt de oosterse lampen combineren met verschillende kleuren en stijlen om het plaatje helemaal compleet te maken. Goud, oranje en paars gaan heel goed samen met de oosterse sfeer. Je krijgt dan een warm en gezellig effect. Combineer je oosterse lampen ook met oosterse accessoires die in overvloed beschikbaar zijn. Ben je niet zo’n liefhebber van de kleurrijke interieurstijl? De zilvergrijze oosterse lampen passen goed bij modernere stijlen en passen goed bij zilveren schalen en grijze objecten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in