Zwart in de badkamer!

0
1636

Een hele hoop mensen kiezen voor een lichte of een witte kleur in de badkamer. Toch is dat helemaal niet nodig omdat zwart in de badkamer juist een hele mooie optie is. In deze tekst gaan we dan ook kijken naar verschillende manieren om zwart te verwerken in de badkamer.

Zwart in de badkamer

Zo kun je er uiteraard eerst voor kiezen om zwarte tegels in de badkamer te nemen. Zwarte tegels blijven namelijk een van de badkamertrends en dat komt omdat zwart altijd een luxere uitstraling geeft. Ook blijven de zwarte tegels hartstikke lang mooi wat natuurlijk ook mooi meegenomen is en een duurzame keuze is. Je kunt er voor kiezen om de gehele badkamer zwart te betegelen. Dit zorgt er wel voor dat de ruimte kleiner lijkt, maar geeft daarentegen wel weer een heel luxe effect. Ook kun je er voor kiezen om een gedeelte zwart te tegelen. De ruimte lijkt dan hierdoor al snel weer een stuk groter. Toch is het niet zo dat je alleen kan kiezen voor zwarte tegels.

zwart in de badkamer

Een zwarte regendouche

Zwarte accenten kunnen namelijk ook heel makkelijk toegevoegd worden aan een badkamer. Zo is een zwarte regendouche nog er een die in de lijst met badkamertrends staat. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om zwarte kranen bij de gootsteen te nemen en bijvoorbeeld een zwarte houten badkamermeubel toe te voegen. Zo zijn er dus allerlei verschillende manieren hoe je de badkamer kunt aankleden met zwart. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de mogelijkheid om accessoires in de badkamer toe te voegen welke zwart zijn. Denk bijvoorbeeld aan zwarte handdoeken of juist aan een zwarte wc-rolhouder en een zwart toilet. Zoals je al ziet kun je eigenlijk alle kanten op met zwart in de badkamer en dat is ook logisch omdat zwart absoluut iets moois toevoegt in de badkamer.

Tot slot

Er zijn een hele hoop keuzes die je kunt maken wanneer je op zoek bent naar een manier om zwart toe te voegen in de badkamer. Je kunt dit via de tegels, via het sanitair, maar ook via verschillende accessoires doen. Voor meer inspiratie kun je altijd een kijkje nemen op een woonwebsite omdat deze vaak een hoop inspiratie geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in