De mooiste woonwinkels

0
926
De mooiste woonwinkels
De mooiste woonwinkels

Opzoek naar een nieuwe inrichting voor jouw huis? Misschien wil je het hele huis aanpakken, een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer of misschien wil je gewoon het huis opleuken met wat nieuwe items. Toch lijkt het moeilijker dan gedacht om een te gekke woonwinkel met bijzondere producten te vinden. Ikea is natuurlijk hartstikke handig en leuk, maar soms willen we toch wel eens iets authentieks, iets waarvan je zeker kunt zijn dat je buurman het niet ook in huis heeft hangen. Daarom zijn wij voor jou op pad gegaan. Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste, tofste woonwinkels in Nederland.

Groos Rotterdam

Groos is een super hippe woonwinkel gelegen in Rotterdam. Je vindt deze winkel in Rotterdam Blaak. Vraag naar Groos aan de Rotterdammers en iedereen weet waar je het over hebt. In de winkel Groos vind je allemaal producten van Rotterdamse oorsprong. Alle kunstwerken, meubels en andere leuke hebbedingen zijn gemaakt door Rotterdamse kunstenaars of studenten. Dit maakt deze winkel wel erg authentiek en bijzonder. Verder is het stijltje van Groos als echt hip te omschrijven, zo vind je er super strakke en moderne objecten, maar ook kleurrijke beelden en schilderijen. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

De mooiste woonwinkels
Alleen inspiratie opdoen is ook mogelijk

Mobilia Amsterdam

Als je van mooie design stukken houdt, is Mobilia Amsterdam echt een aanrader voor jou. Ze verkopen hier echte design objecten. Een tikkie aan de dure kant misschien, maar de echte designliefhebber zal het er voor over hebben. Mobilia is ook zeker de moeite waard om gewoon eens een kijkje te nemen om inspiratie op te doen, want dat zal hier zeker lukken.

Van Dijk en Ko

Van Dijk en Ko in Amsterdam Noord is een van de leukste winkels op het gebied van vintage en antieke woonaccessoires. Hier kom je de echte pareltjes tegen. Je kunt hier de meest unieke items kopen voor een prikkie!

Home Stock Eindhoven

Home Stock is de winkel waar je de aller leukste hebbedingetjes kunt vinden. Hier verkopen ze aparte items die je zeker te weten nergens anders gaat vinden!
Combineer een bezoekje aan Home Stock met een leuk dagje Eindhoven. Je zult in deze gezellige Brabantse stad zeker meer toffe woonwinkels vinden (en natuurlijk de kledingwinkels niet te vergeten.)

Dit waren een aantal tips van ons en nu is het aan jou! Ga lekker op pad en ontdek jouw eigen favoriete woonwinkels! Have fun!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in