Een fotoplafond!

0
1743
fotoplafond

Op zoek naar een unieke verandering van de kamer? Of je nu de kamer opnieuw aan het inrichten bent, of aan het verbouwen bent, het plafond mag niet vergeten worden. Wat dacht je van een fotoplafond? Geniet van een origineel plafond door middel van een spanplafond van Plameco. Wil je meer weten over een fotoplafond, hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn? Lees dan gauw verder.

Spanplafonds met foto

verlichtingsmogelijkheden bij spanplafondsEen spanplafond is een plafond dat onder het bestaande plafond op professionele wijze wordt gespannen. Dit is natuurlijk ideaal wanneer het plafond verlaagd moet worden, of voor een uniek effect aan het plafond. De opties zijn werkelijk eindeloos. Zeker wanneer je gebruik maakt van de optie om een foto op het spanplafond te laten bedrukken. Dit geeft de ruimte een ongekende uitstraling.

Reliëf

Voor een machtige uitstraling van de ruimte is een fotoplafond een ideale optie. Heb je een foto van een bepaald reliëf? Bijvoorbeeld een zandstructuur of watergolven? Dit geeft een unieke uitstraling aan het gehele interieur. De foto hoeft niet eens enorm op te vallen om een zichtbaar verschil te maken. Een fotoplafond met een reliëf geeft de ruimte een natuurlijke uitstraling.

Vereeuwig de foto

Ben je op reis geweest en heb je prachtige foto’s gemaakt? Hier wil je natuurlijk dagelijks aan terug kunnen denken. Door de foto’s af te drukken op spanplafonds kun je jouw herinneringen telkens terugzien. Heb je een mooie en gedenkwaardige foto? Druk deze dan af op een spanplafond en droom dagelijks weg wanneer je naar het plafond kijkt.

Thuis en op kantoor

Deze bijzondere plafonds zijn zowel geschikt voor het interieur thuis, als op het werk. Zeker op kantoor kan een fotoplafond de boel opfleuren en minder statisch maken. Een foto van een teamuitje of een rustgevende afbeelding kan de werkruimte eenvoudig verbeteren. Je kunt direct een professionele sfeer zetten met een uniek plafond. Laat een spanplafond plaatsen met foto en geniet van een professionele en zakelijke uitstraling van het kantoor.

Kan het plafond wel enige verandering gebruiken? Ga niet aan de slag met verf, maar laat kwalitatieve foto spanplafonds  plaatsen. Je kunt erg eenvoudig jouw favoriete foto’s om laten toveren tot een plafond. Het werkt zeer eenvoudig en is geschikt voor zowel op kantoor als in jouw eigen huis.

fotoplafond

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in