Een klein kantoor inrichten

0
976
Kantoor
Kantoor

Wanneer je als ondernemer gaat groeien is het in sommige gevallen noodzakelijk om een kantoorpand te betrekken. Zeker geen gek idee, maar in het begin zal het kantoorpand wat kleiner zijn dan je wellicht had verwacht. In dit kleine kantoorpand moet er van alles mogelijk zijn en daarom is het goed om de inrichting van een klein kantoorpand te bekijken.

 

Locatie is bepalend

De grootte van het kantoorpand zal voornamelijk afhangen van de locatie wat het heeft. Een kantoorruimte in Amsterdam zal gemiddeld wat kleiner zijn dan een kantoorpand in een stad in het noorden van het land. Dit heeft simpelweg te maken met de beschikbare ruimte in Amsterdam en de vraag naar kantoorpanden. Veel multinationals vestigen zich meer en meer in Amsterdam en zodoende neemt de beschikbare ruimte af.

Ruimtelijk overkomen

Nog voordat je kan beginnen met het aanschaffen van meubelen is het verstandig om de ruimte groter over te laten komen dan deze daadwerkelijk is. Dit kun je doen door veel daglicht binnen te laten vallen en grote ramen kunnen hier natuurlijk voor zorgen. Daarnaast is het gebruik van lichte kleuren aan te raden, zodat alles open en toegankelijk wordt gemaakt.

Een klein kantoor inrichten
Wil je een klein kantoor inrichten? Maak gebruik van de muren.

Gebruik muren

Veel ondernemers gebruiken muren enkel om een klok of andere decoratie op te hangen, maar er kan veel meer mee gedaan worden. Denk bijvoorbeeld een kasten aan de muur of een plank waar spullen op worden bewaard. Dit kan je eventueel nog opbouwen in verschillende lagen en zo bespaar je een hoop ruimte op de grond wat al schaars is in een klein kantoor.

 

Accessoires en decoratie

Natuurlijk moet de inrichting van een kantoor ook rustgevend zijn en bij je passen. Dit kan je doen door accessoires en decoratie op te hangen en te verwerken. Wij raden je aan om een aantal grote stukken te verwerken en niet een hele hoop kleine. Onze ervaring leert dat een aantal grote stukken minder ruimte in beslag neemt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in