Elektrische haarden zijn sfeermakers

0
783
Elektrische haarden
Elektrische haarden

Mooie eyecatcher in je interieur

Elektrische haarden van Graveka zijn bijna niet meer weg te denken uit hedendaagse interieurs. Niet zo verwonderlijk, want deze haarden zijn echte sfeermakers in huis! De vlammen lijken net echt en zorgen letterlijk en figuurlijk voor veel warmte en gezelligheid in een ruimte. Zo maak je van een elektrische haard een echte eyecatcher in je interieur! Het hele gezin zal zich op en top thuis voelen in een ruimte met deze haard erin.

Allerlei voordelen

Elektrische haarden stralen niet alleen heel veel gezelligheid uit, maar bieden ook veel praktische voordelen voor de consument. Waar een gashaard aardig wat kosten met zich mee brengt, is dit bij een elektrische variant niet zo. Want een elektrische haard gebruikt helemaal niet zoveel stroom. Bovendien heb je ook geen schoorsteen of ander rookkanaal meer nodig. Ook hoef je niet te zorgen voor een leiding voor het gas, want dit is er simpelweg niet. Ideaal! Natuurlijk, de vlammetjes die uit elektrische haarden komen zijn niet echt, maar zo ziet het er wel uit en op deze manier heb je voor niet teveel geld een echte sfeermaker in huis waar je niet veel voor hoeft te regelen of aan te passen in een ruimte. Een elektrische haard is tegenwoordig ook verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en stijlen. Je kunt dus gaan voor een haard die helemaal bij de rest van je inrichting past.

Elektrische haarden
Elektrische haarden geven een heerlijk, warm gevoel in huis.

Overal neer te zetten

Je kunt elektrische haarden neerzetten waar je maar wilt. Middenin de kamer, in een hoek – jij bepaalt helemaal zelf waar je de sfeermaker wilt hebben. En mocht je verhuizen, dan neem je de elektrische haard zo met je mee om ook in je nieuwe huis te kunnen genieten van levensechte vlammetjes die kleur geven aan je interieur. Wat wil je nog meer op het gebied van sfeer?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in