Geef je huis een opfrisbeurt met de woontrends van dit jaar

0
794
woontrends interieur

Wil je al een tijdje wat anders met je huis, maar weet je alleen nog niet precies wat? Laat je inspireren door de woontrends van 2018. Er zijn weer zoveel leuke trends voor ieder budget dat er altijd wel een trend bij zit die bij jou past. Voor een nieuwe look, hoef je echt niet alles nieuw te doen in je inrichting. Een ander kleurtjes op de muur, een paar nieuwe stoelen om de eettafel of een aantal nieuwe kamerplanten kunnen al wonderen doen.

Stoer, maar toch warm

Een trend die al een tijdje meegaat, maar die het ook dit jaar nog erg goed doet is de industriële inrichting. Deze stijl is in de basis een beetje stoer, maar combineert ontzettend goed met kleur en wat zachtere elementen. Juist door contrast aan te brengen in je interieur, maak je het tot een interessant geheel. Voor de keuken, kiezen steeds meer mensen voor een landelijke stijl. De keuken is toch het hart van het huis en deze moet vooral ook gezellig zijn.

woontrends interieur 2018
woontrends interieur 2018

Trends op het gebied van accessoires

Op het gebied van accessoires gebeuren ook leuke dingen. Zo zijn vintage accessoires helemaal in, zoals oude kannen en bloempotjes of ouderwetse theekopjes in de kast. Het leuke is dat dit maar heel weinig hoeft te kosten. Een andere trend die niet heel duur hoeft te zijn is de lightbox. Een letterbox met light kopen doe je al voor hooguit een paar tientjes en je kunt met een lightbox zoveel variëren in huis.

Pas de tekst in de lightbox steeds opnieuw aan

Je kiest zelf een leuke tekst voor in de lightbox en kunt regelmatig van tekst wisselen. Zo kies je natuurlijk een speciale tekst voor de kerst- en de paasdagen en als de zomervakantie voor de deur staat dan zet je er zoiets in als: ‘Yay, its summer holiday!’ Ook wat betreft de letterkleur en het lettertype zit je niet vast aan de letters die ooit bij de lightbox zaten. Je kunt er zoveel leuke varianten bij kopen. Plaats de lightbox in de gang, zodat je er meteen bij binnenkomst tegenaan kijkt. Of gezellig in de woonkamer, want naast leuke teksten, geeft de lightbox ook gezellige sfeerverlichting.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in