Hangstoelen

0
1805
Hangstoelen
Hangstoelen

De hangstoel is tegenwoordig helemaal in. Je hebt verschillende soorten hangstoelen. Er zijn hangstoelen die een poot hebben, of hangstoelen die aan het plafond hangen. In zo’n hangstoel kan je helemaal tot rust komen.

Kan een hangstoel buiten blijven hangen

De hangstoelen zijn van een goede kwaliteit, alleen zijn ze grotendeels van katoen. Katoen is niet zo geschikt voor verschillende soorten weersomstandigheden, omdat het dan gaat schimmelen of verkleuren (mits je een hangstoel hebt van ander materiaal, dan kan het uiteraard wel!).

Beschikt u over mooie balken in u huiskamer? Hang er dan een mooie hangstoel aan. Dat maakt de huiskamer helemaal af. Door er wat kussens in te leggen tover je je eigen relax plekje.

Kun je je hangstoel ook wassen?

Een hangstoel kun je zeker wassen. Als je de stok loshaalt van het doek, dan kun je de doek op handwas wassen. Daarna laten drogen, niet in de droger of in de felle zon. Als de stok vastzit aan het doek, zal de hangstoel in de badkuip moeten worden gewassen.

Hoe hang je een hangstoel in een boom?

Om de hangstoel om te hangen heb je een hangstoel bevestiging nodig. Daar zit alles in wat je nodig hebt om de hangstoel op te hangen. Voor de rest is het vrij simpel. Je slaat het touw om een stevige tak heen, maak het touw op maat en bevestig de hangstoel eraan.

Hangstoelen
Hangstoelen kunnen heel ontspannend werken

Het juiste materiaal

Naast de juiste kleur in je interieur is ook het materiaal erg belangrijk. Ga je voor bijvoorbeeld hout, wat voor een luxe uiterlijk zorgt en wat vooral landelijk aan doet of toch liever een hangstoel van synthetisch materiaal wat vooral bij een moderne inrichting hoort.

Die ideale hoogte om op te hangen

Voor de hoogte van een hangstoel is een minimum van 200-225 vereist. Lager dan zit je op de grond en kun je dus niet heen en weer schommelen.

De voordelen van een hangstoel in huis

We kennen de hangstoel allemaal in de tuin. Dat is alleen maar goed, een hangstoel in de huiskamer brengt dan een stukje tuin binnen. Ideaal als het slecht weer is.
Je maakt zo een relaxte sfeer in je woonkamer.

In een hangstoel heb je ook een andere houding dan in een gewone stoel. Je hebt daar een meer ontspannen houding, en kan je heerlijk uitrusten. Het is toch heerlijk na een dag hard werken om in deze stoel heerlijk tot rust te komen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in