Hoe maak je een slaapkamer persoonlijk?

0
825

Een slaapkamer is vaak een plek mensen zichzelf in terug trekken om even tot zichzelf te komen en te kunnen ontspannen. Wanneer je dit doet is het fijn om jezelf terug te kunnen trekken in een persoonlijke kamer waar jij echt jezelf kunt zijn maar hoe maak je jouw slaapkamer jouw persoonlijke kamertje? Dit artikel geeft je een aantal tips waardoor je jouw slaapkamer ook echt jouw kamer kunt maken.

Persoonlijke accessoires

Jouw slaapkamer ook echt jouw slaapkamer maken is relatief simpel. Bedenk wat jij nou echt leuk vindt en zet wat van dit soort spullen om een leuke manier neer en voilà. Houd je bijvoorbeeld van voetbal maak dan een plankje met een voetbal, voetbalschoen, voetbalplaatjes enzovoort. Houd je van paardrijden? Koop wat kleine speelgoedpaartjes of een schilderij van een paard en hang deze op. Op deze manier kan je voor relatief weinig geld jouw kamer een persoonlijk touche geven, dat zodra er iemand binnenkomt zij meteen weten waarvan jij houdt en wat jij leuk vindt.

slaapkamer
Een slaapkamer kan je met persoonlijke accessoires zeer persoonlijk maken.Hoe maak je een slaapkamer persoonlijk?

Decoratie

De decoratie in een ruimte maakt of kraakt de sfeer. Heb je bijvoorbeeld geen accessoires in je kamer en is het kaal en kil dan voel je je ook niet op je gemak. Zorg daarom voor voldoende decoratie. Ook decoratie kun je persoonlijk maken bijvoorbeeld door muurstickers. Muurstickers zijn stickers (ja je raad het al) die je op de muur kunt plakken. Muurstickers kun je in allerlei soorten en maten krijgen, ook zijn er muurstickers die je kan bestellen met een persoonlijk ontwerp of met jouw naam erin. Hierdoor creëer je een ultieme persoonlijk sfeer. Een tekst die bijvoorbeeld zegt ‘welterusten Elise’, persoonlijker kan je het bijna niet hebben.

Ten slotte nog een laatste tip: zorg voor niet te veel drukte in je kamer, vaak vinden mensen dit niet fijn omdat een slaapkamer toch over het algemeen is om uit te rusten (als je hier wel van houd moet je het zeker doen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in