Inrichten in en om huis

0
5128
interieur
interieur

Het inrichten van een woning doen we niet alleen binnen maar ook buiten. Door zelf onze huizen en tuinen in te richten naar eigen smaak creëren we een echt thuis gevoel voor het hele gezin. Want zeg nou zelf het is toch zonde als de tuin er mistroostig bij ligt terwijl het huis een warme sfeer uitstraalt. Maak bijvoorbeeld gebruik van elementen die zowel in de inrichting binnen als buiten terug komen. Hierbij kun je denken aan meubels die aansluiten bij de tuinmeubelen die je gebruikt of het gebruik van tuintegels die lijken op de tegels in de woning.

Binnen beginnen

Voor het grootste gedeelte van de tijd bevindt je jezelf binnen in huis. Het is dan ook aan te raden om binnen te beginnen met het inrichten van de woning. De woonkamer is meestal een ruimte waar veel tijd wordt doorgebracht dus richt daar eerst de aandacht op. Vanuit de woonkamer kun je dan eenvoudig naar andere ruimtes in huis toe werken en stijlen in elkaar laten overlopen of juist hele andere stijlen toepassen. Combineer verschillende stijlen en maak gebruik van kleuren om één samenhangend geheel te maken. Lees bijvoorbeeld bij wonentrends.nl over verschillende mogelijkheden die je kunt toepassen in jouw inrichting.

 

woonkamer
Breng moderne accenten aan in jouw interieur.

Door naar buiten

Als binnen alles in orde is en je tevreden bent met de inrichting, dan kun je naar buiten gaan. Kijk eerst naar de indeling van de tuin en welke materialen er gebruikt zijn. Misschien wil je wel een andere steensoort voor het terras of wil je meer kleur aanbrengen in de planten en bloemen. Je kunt ook een echte huiskamer in de tuin maken door gebruik te maken van comfortabele tuinmeubelen. Deze kunnen bijvoorbeeld aansluiting vinden op de meubels die je in de woning gebruikt. Wil je inspiratie op doen of ben je benieuwd hoe je de tuin volledig kunt omgooien om er een gezellige plek van te maken? Doe dan inspiratie op bij https://www.tuintrend.com/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in