Inrichting: uniek, goedkoop of allebei?

0
962

Voor een nieuwe woninginrichting zijn er in de omgeving Utrecht verschillende mogelijkheden.

Makkelijk en nieuw

Voor wie op een makkelijke manier een nieuwe inrichting wil in de omgeving Utrecht, biedt Kanaaleiland de woonboulevard. Met verschillende winkels bij elkaar zijn zowel de vloeren, verf, behang etc. als de meubels met een enkele of een paar keer winkelen te vinden. Hoewel veel mensen dit zien als een standaard inrichting, kan je een woning op deze manier erg leuk inrichten.

Verder kijken

Als je een enkel, duurder meubelstuk wilt zoals die ene mooie tafel of kast, of je huis wat unieker in wilt richten, kan het lonen om wat verder te kijken buiten de stadsgrenzen. Zo is er in Bunnik een winkel die mooie, al zijn het wat duurdere, meubels verkoopt. In de directe omgeving van Utrecht zijn verschillende opties als je specifieke wensen hebt voor je woninginrichting.

Meer tijd, minder geld

Heb je weinig te besteden voor je woninginrichting, en wil je wel een unieke inrichting, dan zijn er in de omgeving Utrecht verschillende kringloopwinkels te vinden. Ook marktplaats vormt een bron voor unieke, tweedehands meubels, die uniek en goedkoop zijn. Deze combineren met de winkels van de woonboulevard kan natuurlijk ook. Houd er wel rekening mee dat het meer tijd kost om alles te vinden. Dus bent u op zoek naar een nieuwe woninginrichting in de omgeving van Utrecht, zoek dan niet verder en bezoek de diverse woonboulevards die er zijn. Daarnaast kan je voor accessoires bij de diverse brocanterie-zaakjes terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in