Inspiratie voor een nieuwe inrichting

0
1937
woninginrichting inspiratie tips

Wie kent het niet? Je wil wat veranderen in jouw interieur maar de inspiratie mist. Soms gaat dit om een nieuwe bank of een nieuw kleurtje op de muur, maar ook drastischere verbouwing zoals badkamers en keukens staan bij velen op de planning. Ontdekken wat je precies wil valt vaak nog niet mee. Zeker met de enorme mogelijkheden aan keuzes is het fijn om ergens wat inspiratie op te doen en een eigen stijl te ontdekken. Hiervoor leent een woon magazine of een inspiratie blog zich uitstekend.

Woon magazine

Inspiratie opdoen uit een online magazine is niet alleen heel nuttig, maar ook ontzettend leuk. Struinen in de prachtige bladen met de meest uiteenlopende interieur stijlen is een lust voor het oog. Je hebt veel verschillende magazine’s die allemaal weer verschillende thema’s en stijlen benaderen. Denk bijvoorbeeld aan bladen zoals: VTWonen, Stijlvol Wonen, Eigen huis & interieur en Wonen landelijke stijl. Sommige van deze bladen zijn gekoppeld aan televisieprogramma’s die ook gericht zijn op interieur zoals de VTWonen en Eigen huis en interieur. Andere bladen staan hier juist weer helemaal los van en zijn zeker ook het ontdekken waard. Omdat de verschillende magazine’s allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben, is het goed om zo nu en dan een ander blad te kopen. Door de verschillende benaderingen doe je nog meer inspiratie op.

inspiratie woninginrichting
Uit een online magazine kan je heel wat inspiratie halen voor jouw woning.

Inspiratie blog

Naast de vele verschillende woon magazine’s, bestaan er ook veel inspiratie blogs. Deze blogs zijn online te vinden en gaan vaak specifieker op een bepaalde stijl in. Het grote voordeel van deze blogs is natuurlijk dat ze gratis zijn. Daarnaast kan je gemakkelijk ideeën bewaren en verzamelen door pagina’s en afbeeldingen op te slaan op jouw computer. Voor je het weet heb je jouw eigen moodboard gecreëerd. Een paar bekende blogs zijn: More Than Living, Beeld steil, Brocante theetuin en Eenig wonen. Op de blogs worden regelmatig nieuwe artikelen gepubliceerd over verschillende onderwerpen (natuurlijk allemaal gericht op interieur). Zo heb je constant weer nieuwe updates vanuit nieuwe invalshoeken. Inspiratie gegarandeerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in