Je woonkamer gezellig maken met kaarsen!

0
404
kaarsen
kaarsen

Je woonkamer. Een ruimte waar je ettelijke uren van je dag spendeert. De plek waar je het liefst vertoeft. En dit fijne gevoel kan je verhogen door je woonkamer gezellig te maken met kaarsen. Ze creëren in je woonkamer vlugger dat knusse gevoel. Het flikkerende licht van de kaarsvlam zorgt voor een aangename levendigheid.

Kaarsen zijn er in verschillende maten, kleuren en geuren. Het bijzondere aan een geurkaars is de extra dimensie die ze geeft aan je woonkamer. Een geur is immers een van de eerste dingen die je opmerkt als je ergens binnenstapt. Belangrijk om te weten als er visite komt! Geurkaarsen met heerlijke aroma’s bezorgen dus je woonkamer de juiste stemming. Zorg wel dat je kaarsen over dezelfde geuren beschikken. En ook al heb je geen geurkaarsen, een brandende kaars brengt de gezelligheid naar je woonkamer.

Een kaars schept altijd sfeer, ze moeten niet aangestoken worden om je woonkamer gezellig te maken. Door kaarsen op de juiste plaatsen te zetten, geef je je woonkamer namelijk een artistieke look.

Hoe kan je je woonkamer gezellig maken met kaarsen?

Je kan best kaarsen in dezelfde kleuren als je meubels of kussens gebruiken. De kaarsen gaan dan op in het interieur en zorgen voor de nodige rust. Velen hebben ook hun eettafel in de woonkamer staan. Plaats dan theelichtjes in een cirkel op een ronde, gekleurde schaal en zet dit als tafelstuk in het midden. Tijdens het eten kan je dan gezellig de kaarsjes aansteken.

kaarsen in de woonkamer
Creëer sfeer met kaarsen

Tips

Zorg steeds dat je kaars op een schaaltje of klein bordje staat. Het voorkomt vlekken op je interieur als je kaarsen lekken.

Gebruik schoongemaakte glazen potjes als houder.

Is het guur weer buiten, maak je woonkamer gezellig met brandende kaarsen. Ze geven licht en warmte!

Wees altijd voorzichtig met brandende kaarsen en zorg dat ze niet kunnen omvallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in