Kleuren duorolgordijnen

0
825

Duorolgordijnen behoren tot de raamdecoratietrend van nu. Duorolgordijnen werken net als gewone rolgordijnen erg makkelijk, je bedient het doek van boven naar beneden met een ketting. Het grote voordeel van duorolgordijnen is dat je meer lichtinval hebt doordat er horizontale vitrage banen worden afgewisseld met verduisterde banen. Ook heb je invloed op hoeveel licht er binnen komt, met de dubbele stof kun je er namelijk voorzorgen dat je helemaal geen vitrage banen meer ziet.

Witte duorolgordijnen

Wit blijft een populaire kleur voor raamdecoratie. RolgordijnenExpert.NL heeft verschillende witte duorolgordijnen in het assortiment. Deze lichte kleuren staan natuurlijk mooi in iedere ruimte, je dient alleen goed op te letten dat de kleur wit wel een beetje hetzelfde is als bijvoorbeeld je witte muren. Wit staat vooral mooi in een landelijk, Scandinavisch of romantisch interieur.

Grijze duorolgordijnen

Grijs is en blijft een mooie kleur voor in je interieur. Het is een natuurlijke en rustige kleur maar geeft wat meer warmte dan wit. Grijs is een kleur die erg goed te combineren is en bij iedere woonstijl past. Het is mooi als de kleur grijs van je duorolgordijn terugkomt in bijvoorbeeld een meubel of accessoires. Hoe donkerder grijs je je duorolgordijn kiest, hoe meer de nadruk ligt op de horizontale banen.

Bruine duorolgordijnen

Bruin zie je onbewust veel terug in interieurs, kijk maar eens naar de kleur van je vloer of meubels. Bruin is een warme kleur die veel sfeer en gezelligheid met zich meebrengt. Je kunt kiezen voor een lichte kleur zoals beige, maar ook voor een wat donkerdere kleur. Bruin is goed te combineren met andere warme kleuren als rood of oranje.

Taupe duorolgordijnen

Taupe is niet weg te denken in 2016. Op de muur, in meubels of accessoires: deze kleur is het helemaal. Taupe is een kleur die bruin, maar ook grijs is. De kleur kan goed gecombineerd worden met andere natuurlijke kleuren, maar ook in combinatie met een felle kleur. Taupe staat mooi in de woonkamer, maar ook in een slaapkamer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in