Koeienhuiden 100% uniek

0
1020

Wilt u uw interieur een natuurlijke touch geven?

Verrijk uw huis met een trendy koeienhuid. Elke huid is 100% uniek qua kleur, formaat en betekening. U schaft dus altijd een origineel exemplaar aan. Een koeienhuid in zwart-wit is prachtig als vloerkleed, maar er zijn zeker meer mogelijkheden. Laat u inspireren.

Matcht altijd

Een koeienhuid past in elk interieur. Denk bijvoorbeeld aan een mooie huid op de houten plankenvloer van een landelijke woning of op de betonnen vloer vloer van een stoere loft. Ook in een strak interieur geeft de textuur en kleur van een koeienhuid warmte en sfeer. De grillige vorm zorgt voor een speels effect.

Mooie tinten

Koeienhuiden zijn zeer divers in kleur. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende huid in zwart-wit of ga voor een variant in zachte grijstinten. Een extra warme uitstraling creëert u met een bruin kleurenpalet. Ook heel stijlvol is een witte huid op een donkere vloer.

Stoere combinaties

Koeienhuiden zijn goed te combineren met stoere materialen zoals metaal, hout, steen en beton. Drapeer bijvoorbeeld een koeienhuid over een steigerhouten loungebank of leg een huid op uw plavuizen. Wilt u graag een frisse en luchtige sfeer? Combineer de huid dan met witte muren en lichte meubels.

Duurzaam vloerkleed

Een vloerkleed heeft vaak heel wat te verduren. Een koeienhuid blijft met wat aandacht echter lang mooi en is daarom een duurzame keuze. Gaat u een nieuwe koeienhuid kopen? Let bij de aankoop van een huid goed op de kwaliteit voor een lange levensduur. Kies een soepele huid met een mooie glans en hoge haardichtheid. Kwaliteitshuiden koopt u bijvoorbeeld op www.schaapvaak.nl.

Groot gebaar

Bent u op zoek naar een eyecatcher aan de muur? Ga voor een groot gebaar en hang een koeienhuid aan de wand. Uw slaapkamer krijgt meer karakter met een huid boven het bed. Een koeienhuid doet het ook goed in een trappenhuis of aan een rustige wand in de woonkamer.

Hippe meubels

Koeienhuiden kunnen verwerkt worden tot hippe meubels en accessoires. Helemaal van nu zijn de kleine krukjes, stoelen en barkrukken met een bekleding van koeienhuid. Heeft u een huid als vloerkleed? Dit kunt u mooi combineren met een poef of loungekussen van koeienhuid. Een koeienhuid geeft extra woonplezier in elk interieur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in