Kwaliteit teak meubels op maat laten maken door Wortman!

0
840

Bent u een groot fan van meubelen die bestaan uit teakhout? dan is dit een zeer interessant artikel voor u! Op een paar meubelen na bestaat mijn gehele interieur uit teak meubels. Simpelweg omdat ik teakhout erg mooi vind maar daarnaast is de levensduur van deze meubelen in verhouding met andere houten meubelen een stuk langer. Teakhout is namelijk een hoogwaardige kwaliteit hout die erg lang mee gaat!

Maar hoe ben ik in aanraking gekomen met teak meubels? Sinds kort hebben mijn vriendin en ik een nieuwe woning gekocht. Voor het inrichten van onze woning zijn wij prachtige meubelen gaan zoeken en zodoende zijn wij in aanraking gekomen met de aanbieder Wortman. Bij Wortman hadden wij namelijk een breed en ruim aanbod aan houten meubelen. Zie hieronder het overzicht aan houten meubelen:

  1. Eiken
  2. Noten
  3. Grenen
  4. Kersen
  5. Teak

Al deze bovenstaande soorten hout zijn wij gaan bekijken! Al vrij snel kwamen mijn vriendin en ik tot het besluit om teak meubels te kopen bij de aanbieder Wortman.

Meer over de werkwijze van Wortman

Alle teak meubels die worden aangeboden door Wortman zijn afkomstig uit Indonesië. Wortman heeft hier namelijk een fabriek waar werknemers de team meubels ontwerpen en maken. Alle meubelen van teakhout worden met zorg gemaakt en er wordt veel tijd aan besteedt. Wanneer de meubelen arriveren in de werkplaats van Wortman dan worden deze indien het nodig is afgewerkt in de spuitcabine van Wortman.

Verschillende soorten teakhout

Wanneer u de keuze heeft gemaakt en u wilt teakhouten meubelen laten maken en/of bestellen, dan heeft u de keuze uit drie verschillende soorten teakhout. Zie de verschillende soorten teakhout hieronder:

  • Gerecycled teakhout
  • Nieuw teakhout
  • Oud teakhout

Deze verschillende soorten hebben alle een eigen specifieke uitstraling waaruit u dus kunt gaan kiezen.

Op maat laten maken

Natuurlijk heeft u bij Wortman de mogelijkheid om standaard meubelen te kopen maar ook verkrijgt u bij Wortman een andere geweldige mogelijkheid. U kunt uw teakhouten meubelen op maat laten maken. Maar hoe verloopt dit proces? Nou wanneer u uw meubelen van teakhout op maat wilt laten maken, dan wordt er tijdens het eerste gesprek een opzet gemaakt. Deze opzet krijgt u te zien en op basis van deze opzet kunt u het besluit nemen of dat u uw meubelen op maat wilt laten maken. Bent u na het zien van de opzet nog niet overtuigd dan maakt Wortman eventueel een bouwtechnische tekening voor uw of een 3D tekening, waarop u de kamer kunt zien waar de meubels in komen te taan, simpelweg omdat u dan een duidelijk beeld krijgt.

Hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u het besluit neemt om teak meubelen op laat te maken door Wortman, dan maakt u een goede keuze. Bij Wortman staat u garant voor het verkrijgen van top kwaliteit en bent u niet tevreden over de geleverde meubelen, dan helpt Wortman u hier bij. Bij Wortman is de klant koning en zij doen er alles aan om hun klanten tevreden te stellen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in