Nieuwe lampen in ons huis

0
1107
lampen arabische sferen

Vandaag breng ik even snel bericht uit naar jullie dat we de verlichting in ons huis grondig aangepast hebben. We waren de minimalistische functionele lampen even helemaal zat. En dit jaar of komende jaren gaan we het stuur helemaal omgooien. Wat er precies veranderd is ga jij lezen in deze blogpost.

Arabische lampen

Okay we waren specifiek op zoek naar meer sfeer. We dachten dan specifiek aan een oosters of een Arabisch tintje. Dus van die authentieke traditionele Marokkaanse lampen. Op aanraden van een vriend heb ik de website van Ghalia.nl bezocht, zij hebben een zeer groot assortiment aan oosterse lampen. Ik ben inderdaad zwaar onder de indruk van alle lampen opties die Ghalia heeft. Staande lampen, vloerlampen, hanglampen, plafondlampen noem het maar op en ze hebben het in allerlei verschillende stijlen zoals mozaïek en meer.

Enfin voor de woonkamer waren wij specifiek op zoek naar oosterse hanglampen. En die bieden ze gelukkig ook aan. Ons oog viel al snel op de mozaïek hanglamp Alwan. Een goede prijs rond de 100 Euro dat is zeer betaalbaar. Prachtig afgewerkt mozaïek.
Die lamp hebben wij toegevoegd aan het winkelmandje. Voor in de keuken hebben we dan de oosterse hanglamp Abella L, die was wat duurder, maar een prachtig exemplaar en past goed in onze grote keuken ruimte.

Arabische lampen
Arabische lampen brengen sfeer met zich mee.Nieuwe lampen in ons huis

Berbertapijten

We zagen dat Ghalia sinds kort ook Berbertapijten aanbiedt. Prachtige dingen zeg. Echte authentieke berbertapijten handgeweven afkomstig uit de Berber gebergtes, Atlas, in Marokko. Dat lijkt me een heerlijk zacht vloerkleed. Ook die hebben we besteld. Want lampen plus een vloerkleed daarmee transformeer je het hele huis in 1 keer.

Zowel de lamp als het tapijt hadden we al vrij rap in huis. Met beide zijn wij als gezin enorm tevreden. Prachtige authentieke interieur stukken, die echt een impuls aan sfeer en ook stijl toevoegen aan ons huis. Het bevalt me zeer deze Marokkaanse stijl van interieur, en misschien gaan we later dit jaar ook wel op vakantie naar Marokko dan kunnen we misschien zelf even struinen op de soeks en markten van Marrakech op zoek naar dit soort woon artikelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in