Opbergen van tijdschriften

0
1142
Opbergen van tijdschriften
Opbergen van tijdschriften

Hoe zorg ik ervoor dat er niet overal tijdschriften rondslingeren?

Iedereen heeft wel minimaal een tijdschrift dat hij of zij gewoon helemaal geweldig vindt. Of het nu de Donald Duck is of de Libelle. Veel mensen hebben dan ook een abonnement op een tijdschrift, of kopen deze gewoon wekelijks/maandelijks als zij boodschappen gaan doen. Heel erg leuk allemaal die tijdschriften, maar op een gegeven moment stapelt het zich wel een beetje op. Hoe kan je jouw tijdschriften nu opbergen op een leuke en simpele manier?

Lees je de tijdschriften nog of niet?

Als je een hele grote collectie hebt van een bepaald tijdschrift, dan is dit natuurlijk leuk om te bewaren. Dat hoeft natuurlijk niet allemaal onderin de boekenkast, je hoeft ze alleen netjes op te bergen. Je kunt de tijdschriften per jaartal in een schoenendoos doen en deze opslaan netjes naast de kerstspullen. Als je slim bent zet je het jaartal op de doos, zodat je altijd nog bij een bepaald tijdschrift kunt.
Mocht je de tijdschriften niet meer willen houden, dan kan je ze natuurlijk eerst altijd nog proberen te verkopen. Op Marktplaats doen grote partijen tijdschriften het vaak goed, maar als Koningsdag er weer aankomt dan kan je daar natuurlijk ook je tijdschriften verkopen.

Opbergen van tijdschriften
Tijdschriften zijn leuk om te lezen en zonde om weg te gooien

Tijdschriften op het toilet

Het is natuurlijk wel zo leuk als jouw tijdschriften ergens liggen waar je zo ook daadwerkelijk leest. Een hele goede plek is bijvoorbeeld het toilet. Als je even op het toilet zit kan je net zo goed even een tijdschrift openslaan. Je kunt op meerdere manieren tijdschriften bergen op het toilet.
Ten eerste kan je een plank monteren boven het toilet. Hier kan je naast de luchtverfrisser een aantal tijdschriften kwijt. Ten tweede kan je natuurlijk ook een klein bakje of tijdschriftenrekje plaatsen waar je tijdschriften kwijt kunt. Houd er rekening mee dat er echt niet veel tijdschriften hoeven te liggen. Je kunt deze immers gemakkelijk weer door wisselen.

Een tijdschriftenbak in de woonkamer

Tijdschriften zijn ook leuk om neer te zetten in de woonkamer. Niet alleen omdat je in de woonkamer vaak tijd hebt om een tijdschrift te lezen, het staat ook gewoon heel gezellig.
Als je plek hebt onder de bijzettafel kan je hier bakken neerzetten met tijdschriften erin. Het is uiteraard ook gewoon mogelijk om de nieuwste uitgave van het tijdschrift op tafel te leggen zodat het gehele gezin deze lezen kan.
Natuurlijk heb je in de woonkamer ook iets meer plek voor een tijdschriftenrek. Een tijdschriftenrek in de woonkamer is erg leuk. Het is gezellig maar toch ook persoonlijk. Het is ook erg leuk om met je gehele gezin je favoriete tijdschrift in het tijdschriftenrek te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in