Posters en vloerkleden voor kind

0
903

Vandaag neem ik Frederieke jullie mee in de styling van de babykamer van onze pasgeboren zoon Valentijn. Specifiek gaan we het hebben over de keuze in posters en vloerkleden. Onderschatte decoratie, die echt een finishing touch kan geven aan een slaapkamer.

Posters kinderkamer

Laten we dan beginnen met de posters. Een vriendin van me beviel me aan om te gaan kijken naar de babykamer posters van CozyKidz.nl. Ze vertelde me dat CozyKidz allerlei uitstekende merken aanbiedt zoals o.a. Mrs Mighetto. Ik ben mijn zoektoch dus hier begonnen bij cozykidz. Ik navigeerde naar de posters sectie. En viel direct in love met alle toffe posters die ze hebben. Specifiek wilde ik uitlichten Flying Carnival en Mr Otis poster. Beide zijn van Mrs Mighetto. Wist jij al dat de posters gedrukt worden op Munken Polar Rough mat papier? Ja dat is echt zo. Dat maakt de posters extra hoogwaardig! Ik vond ook nog een aantal leuke posters van Eef Lillemor. Om nog maar te zwijgen over de posters van Foxella en Friends. Ik heb in totaal denk ik zo 12 posters toegevoegd aan mijn winkelmandje. Eigenlijk truth be told is dat een beetje te veel want zoveel ruimte hebben we natuurlijk helemaal niet in de kamer. Maar goed, als backup als we in een later tijdstip het uiterlijk van de kamer willen aanpassen.

posters voor kinderkamer

Posters zijn schitterende toevoegingen voor kinderkamers.

Vloerkleden kinderkamer

Dan nog de vloerkleden. Ja die hebben we ook nodig, want toch lekker om een mooi vloerkleed te hebben liggen op de vloer toch. Cozykidz heeft ook babykamer vloerkleden. Dus dat is handig dan kan ik gelijk bij dezelfde winkel een kleed bestellen. Hier kozen we dan voor Brita Sweden kleed. Met de naam Anna Aqua pastel. Handig kleed hij is makkelijk schoon te maken. Sommige kleden kunnen niet schoongemaakt worden, dat vind ik maar niks. Vandaar dat ik deze gekozen heb. Maar ook vawege de prachtige blauwe pastel kleur. Pastel vind ik altijd zo prachtig echt die Miami stijl kleur.

vloerkleed kinderkamer
Vloerkleden zijn er voor kinderkamers in allerlei soorten en maten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in