Raamstickers, de nieuwste interieur trend

0
783

Planten of bloemen in huis, al vele jaren is dit interieurdecoratie nummer 1. Niet zo raar want ze zijn namelijk ook gewoon ontzetten mooi. Maar toch blijft het altijd een uitdaging de bloemen en planten keurig water te blijven geven, om ze zo lang mogelijk in leven te blijven houden. En dat prachtige boeket bloemen die jij van de buurvrouw hebt gekregen zet je natuurlijk het liefst op een mooie vaas, maar het goed schuin afsnijden van de bloemen wil nog weleens een probleem zijn. Maar gelukkig kan het ook véél makkelijker.

Plak de bloemen gewoon op het raam

Dit klinkt misschien heel raar, maar deze zogenoemde Flat Flowers zijn helemaal hip. Deze Flat Flowers hebben een mooi design en zijn geprint op raamfolie, en zijn hier ook uitgesneden. Jij hebt dan dus gewoon een mooi bosje bloemen maar in de vorm van raamstickers. Geen moeilijk gedoe meer dus met schuin afsnijden, water geven of dode blaadjes eruit plukken. Gewoon de sticker op het raam plakken, en jij zult veel plezier hebben van jouw nieuwe opfleur attribuut in de woonkamer. En dit plezier houdt niet ineens op zoals dat wel is bij echte bloemen, Flat Flowers blijven namelijk gewoon hun kleur houden en zullen na een paar weken niet ineens inzakken.

Stickers voor speciale gelegenheden

Stickers zijn er echt niet allen om jouw huis doormiddel van bloemen op te fleuren. Er zijn ook raamstickers speciaal voor speciale gelegenheden. Er zijn bijvoorbeeld kerststickers. Tegenwoordig hoef jij jouw kerstballen dus echt niet meer alleen in de boom te hangen. Maar ook kun jij met stickers ballen op het raam plekken. Deze kerststickers zoals kerstballen, kerstbomen en cadeautjes zijn leuk voor scholen of kinderdagverblijven. Maar ook gewoon voor in huis is het leuk om deze plakbare kerstversieringen te kopen.
Schermafbeelding 2016-06-10 om 09.21.25
Je sticker zelf ontwerpen
Wil jij jouw sticker een persoonlijke touch geven? Ook dat kan! Zo kan je de raamsticker zelf ontwerpen. Je kan kiezen om een eigen foto te uploaden en verder uit te werken in het programma maar je kan ook een basissticker verder uitwerken. Zo is er voor elk gelegenheid wel een sticker te vinden die past bij het interieur.

De raamsticker plaatsen
Het raam waar je de sticker moet plaatsen moet eerst grondig worden schoon gemaakt en ontdaan zijn van vettigheid en viezigheid. Zo heeft de sticker een langere levensduur en zou hij ook veel beter op zijn plaatst zijn. Ook moet je een pasje bij de hand hebben (denk hierbij aan een bankpas, ID-kaart etc.) Zo kan je de sticker gladstrijken en zouden er achter de sticker geen luchtbellen meer zijn. Ook moet je er rekening mee houden dat je de sticker wel juist plaatst. Op het moment dat je de sticker er recht op wilt hebben is het verstandig om tijdens het plaatsen een paar keer te controleren of de sticker wel op de juiste hoogte is geplaatst en of de sticker er wel recht op komt te zitten. Het plaatsen van de sticker is vrij simpel zolang je er voldoende tijd in stopt en ten allertijden je geduld bewaard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in