Tips bij verkopen van je woning

0
933
Woning verkopen

Heb je jouw droomwoning gevonden en kan je niet wachten tot je jouw nieuwe stekje mag intrekken? Dat snappen wij heel goed. Er staat je alleen nog een ding te doen: de verkoop van je oude woning. In de huizenmarkt is het niet altijd even makkelijk om je woning te verkopen. De volgende tips helpen jou bij de verkoopstyling van je woning.

  1. Creëer ruimte

Zorg dat er zo min mogelijk overbodige spullen in de kamers staan. Veel spullen worden snel aangezien voor een druk en rommelig interieur. Potentiële kopers zien op in een rommelige woning minder goed de potentie van je woning. Pak dus alvast wat verhuisdozen en probeer zoveel mogelijk op te ruimen. Ook persoonlijke spullen als foto’s mogen alvast de doos in. Je creëert hiermee een rustige en ruime woning.

creëer ruimte
Creëer ruimte zodat de woning een grotere uitstraling krijgt.
  1. Kies voor een basis interieur

Een basis interieur is belangrijk omdat potentiële kopers de mogelijkheden van je woning zo goed mogelijk moeten zien. Met een druk bloemetjesgordijn of fel gele muur gaat is dit vaak stukken moeilijker. Voor een basis interieur kies je lichte en neutrale kleuren zoals wit, grijs, beige en aardetinten. 

  1. Huur professionele hulp in

De styling van je woning voor een verkoop kan best lastig zijn. Wat doe je bijvoorbeeld met alle rommel? En hoe maak ik van het washok een mooie kamer zonder dat het je direct veel geld kost? Een interieurstylist helpt jou bij het verkoopklaar maken van je woning. Een interieurstylist heeft vaak veel accessoires en meubelen in haar bezit waarmee ze jouw woning een totaal andere uitstraling geeft.

Tips bij de zoektocht naar een woning

Bevind jij je aan de andere kant van de markt? Wil de zoektocht naar jouw droomwoning maar niet slagen? Dat kan natuurlijk ook. Het zoeken naar de perfecte woning vraagt veel tijd en inspanning. De reden dat de zoektocht maar niet wil slagen kan zijn dat je de huizen te veel met je huidige woning vergelijkt. Want geef toe, je bent best gehecht aan je huidige plekje.

Tip: Ga op zoek naar een goede architect en laat hem of haar een schets maken van hoe je meer uit jouw huidige woning kan halen. Het verbouwen van je huidige woning kan de oplossing zijn voor jouw verhuizing. Benieuwd naar de kosten van een architect? Op HomeDeal vind je een prijsoverzicht en handige tips.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in