Vloerkledentrends 2018

0
844
kleed
kleed

Het jaar vliegt om en 2018 staat dan ook al bijna op het punt om te beginnen. Dus is het tijd om vooruit te blikken op de woontrends van 2018 en dan in het bijzonder de vloerkledentrends 2018. Vloerkleden spelen al een aantal jaren een steeds belangrijkere rol in het interieur en ook in 2018 zal deze trend worden doorgezet. Het maken van een goede keuze voor je vloerkleed heeft veel invloed op je interieur. Een vloerkleed zorgt voor verbinding tussen je meubels en creëert rust. Wil je helemaal met de woontrend meegaan, kies dan voor een vloerkleed, die aansluit bij de trend van 2018.

Scandinavische vloerkleden

Wie houdt van een rustig interieur in natuurlijke kleuren zal zich vast thuis voelen bij de Scandinavische look. Scandinavische vloerkleden zijn veelal gemaakt van katoen en zijn vaak verkrijgbaar in lichte natuurtinten zoals lichtgrijs en zandkleur.

scandinavisch vloerkleed
scandinavisch vloerkleed

Vintage vloerkleden

Vintage vloerkleden mogen niet ontbreken in het lijstje van de vloerkledentrends 2018. Vintage behoorde tot de woontrend van 2017, maar zal ook zeker haar bijdrage gaan leveren als we kijken naar de trends van 2018. Kenmerkend voor de vintage vloerkleden is de verweerde stijl en daarnaast ook de vele verschillende kleuren die een vloerkleed kan bevatten. Juist hierdoor is een vintage kleed geschikt voor elk interieur.

Wollen vloerkleden

De meest geliefde stofsoort in het interieur is wol. Dit heeft te maken met het feit dat wol niet alleen een warme stofsoort is, maar vooral ook een warme uitstraling heeft. Ook als vloerkleed doet wol het goed. Een vloerkleed van wol is in bijna alle denkbare kleuren verkrijgbaar.

Hoe groot moet mijn vloerkleed zijn?

Wanneer je het vloerkleed naar je wens hebt gevonden is het nog de vraag of het formaat van het door jouw gekozen vloerkleed ook qua maat past in je interieur. Het kan daarom helpen om de juiste maat te bepalen, door kranten op de grond te leggen, op de plaats waar het vloerkleed komt te liggen. Hierdoor kun je goed bepalen hoe groot je vloerkleed moet zijn en is het zelfs mogelijk om online je kleed naar keuze te bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in