De woonkamer is dé centrale plek in het huis. Het is een plek waar geleefd wordt. Maar ook de ruimte waar je tot rust komt, een boek leest en tv kijkt. Maar ook de plek waar je tijd doorbrengt met je partner, vrienden en familie. Het leuke aan een woonkamer is dat je deze helemaal naar jouw eigen smaak kunt inrichten. Met andere woorden: je kunt er volledig je eigen draai aan geven. Kun je nog wel wat wooninspiratie gebruiken? Op onze website vind je volop inspiratie en ideeën.

Het interieur van de woonkamer

Het perfecte interieur van de woonkamer is voor iedereen anders. De één vindt de knusheid van een landelijke woonstijl geweldig, de ander wordt eerder enthousiast van een strakke, moderne ambiance. En waar sommigen de voorkeur geven aan een klassiek interieur, zijn andere juist helemaal fan van een industrieel design. Kortom, smaken verschillen. En dat is maar goed ook! Hoe saai zou het zijn als elk interieur er hetzelfde eruit zou zien? Het interieur is juist dé kans om een stukje persoonlijkheid aan jouw woning toe te voegen. 

Unieke ideeën voor je interieur

Met deze blog hopen we jou te inspireren met onze ideeën voor het interieur van jouw woonkamer. We volgen de laatste woontrends op de voet en delen deze graag met je. Op zoek naar unieke nieuwe items om aan je interieur toe te voegen? Regelmatig posten we artikelen met laatste woontrends en originele woonkamermeubels. De mooiste eettafels, stijlvolle tv-meubels en de smaakvolste boekenkasten.

Een totaalplaatje

Op het gebied van interieur houden we van het totaalplaatje. Daarom vind je op deze pagina niet alleen ideeën voor meubels, maar ook ideeën voor vloeren, gordijnen en accessoires. Hoe maak je een stijlvolle combinatie en wat voor muur past daarbij? Ons doel is om jou te inspireren met onze ideeën, zodat jij er uiteindelijk jóuw eigen draai aan kunt geven. Want hoe je het ook went of keert: het interieur van je woning blijft toch iets persoonlijks.

Praktische tips

Daarnaast vind je op deze pagina ook nog diverse praktische interieurtips voor de woonkamer. Hoe kun je een kleine woonkamer het beste inrichten? En hoe creëer je opbergruimte in de woonkamer? Je leest het allemaal op Woninginrichtingonline. Is jouw woonkamer toe aan een volledige make-over? Ook daarvoor hebben we tips!

inrichting huis

Eenvoudige decoratie ideeën om jouw huis te transformeren

Het zoeken naar informatie en inspiratie op het web is van fundamenteel belang voor degenen...
Traditionele klok

Er is bijna geen huis in Nederland te vinden zonder klok

Veel mensen hebben altijd haast. In ons werkende leven draait het veel om deadlines en...
Licht in aquarium zetten

Geen vis meer in het donker

Als een vis in het water Een kat op schoot, een hond in de mand en...
woning inrichting aan huis

Woning inrichting aan huis: hoe pak je het aan?

Het inrichten van een woning is voor veel mensen geen straf. Aan het creëren van...
verf ideeen woonkamer

De leukste verf ideeën voor de woonkamer

We zijn constant op zoek naar manieren om uniek te zijn. Door alle hedendaagse media...