Een nieuwe klassieker en een oude klassieker

0
1009
witjes tegels
witjes tegels

In dit artikel zullen we het gaan hebben over een ‘gouwe ouwe’ de witjes tegels en het stijgerhout, wat de laatste jaren steeds meer aan populariteit heeft gewonnen.

 

Steigerhout is niet meer weg te denken

Het meest veelzijdige materiaal van het moment moet toch haast wel steigerhout zijn. Het wordt overal gebruikt, zowel voor binnen als buiten vindt het gretig aftrek. Ook steigerhout slaapkamer begint aan een opmars. Wat te denken van een prachtig bed uitgevoerd met dit materiaal. Zorg wel dat de afwerking goed wordt gedaan en dat het geen splitters afgeeft. Het is wellicht dan ook leuk om bijpassende nachtkastjes, kleding kasten of misschien een bankje voor het bed te hebben staan. Uiteraard moet je niet te veel doen, anders wordt het een beetje overkill. Desalniettemin is het wel vaak leuk met elkaar te combineren. Ben jij ook al groot fan van de steigerhouten meubels of moet je nog overtuigd worden?

 

De witjes tegels

Ook witjes tegels blijven mateloos populair en met de typische vorm voelen velen zich er mee vertrouwd. Hingen deze vroeger al bij de ouders of grootouders aan de muur en nu wil men ook witjes tegels keuken of in de badkamer. Is het een nostalgisch gevoel dat het oproept of vindt men het gewoon echt al generaties lang mooi. Wie zal het zeggen? Feit is wel dat er al jaren talloze van deze tegels worden verkocht. Het zal voornamelijk ook wel komen, omdat deze tegeltjes erg neutraal zijn. Eigenlijk kan je deze tegels bij heel veel dingen wel combineren. Niet alleen is de kleur neutraal, ook hebben de tegels geen aparte of afwijkende vormen. Hierdoor zijn ze eigenlijk overal wel te combineren.

witjes tegels keuken
Ben jij ook fan van de witjes tegels?

Zelf de tegels plaatsen of laten doen?

Het zijn kleine tegeltjes en daardoor kan het snel slordig worden. Vaak hebben mensen met weinig ervaring niet de skills om het netjes te verwerken in een mooi geheel. Als je dit weet van jezelf is het handig om een vakman in te schakelen. Als je het wel erg leuk vindt, maar niet de skills hebt kan je wellicht door een professional laten helpen en het samen doen, zodat je het volgende keer zelf zou kunnen. Vakmannen waarbij dit hun dagelijkse werk is, kunnen vaak wel netter de tegels plaatsen. Natuurlijk zou je dit ook zelf kunnen, maar denk er goed over na voordat je er aan begint.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in