Ontstoppen van een riool

0
916

Het ontstoppen van uw riool kan noodzakelijk zijn, wanneer het water van uw toilet of douche bijvoorbeeld niet meer goed wegstroomt. Soms is een riool zelfs dermate ernstig verstopt, dat het helemaal niet meer mogelijk is om deze te gebruiken. Een loodgieter kan u helpen bij het ontstoppen van uw riool, of het nu gaat om een verstopping in de afvoer van uw toilet of douche, om een verstopping onder uw gootsteen of bij een verstopte regenpijp. In al deze situaties is de aanpak van een loodgieter nagenoeg gelijk! Voor het ontstoppen van uw riool in Gent, bent u bij een loodgieter in Gent aan het juiste adres. Wij hebben een ruime expertise in deze werkzaamheden!

Uw riool doorspuiten tegen verstoppingen

Wanneer u vermoedt dat u te maken heeft met een beginnende verstopping in uw riool, bijvoorbeeld doordat water minder snel wegstroomt, is het raadzaam spoedig de hulp van een loodgieter in te schakelen. Des ten sneller u uw riool laat doorspuiten, des te kleiner de kans is dat de beginnende verstopping uitgroeit tot een serieuze verstopping in uw riool. Een grote verstopping brengt een vervelende stank met zich mee, die u maar liever voorkomt! Gelukkig kan een erkende loodgieter bij u in de buurt hulp bieden.

Voorkom een verstopping

Om de noodzaak van het ontstoppen van uw riool te voorkomen, kunt u twee dingen doen: letten op uw gebruik van toiletpapier, een zeefje in de gootsteen en een kapje over de regenpijp en het laten onderhouden van uw riool en afvoer. Tijdens het onderhouden van uw riool zal een loodgieter de afvoer in uw woning goed doorspuiten, zodat beginnende verstoppingen tijdig worden verholpen. Zo hebben deze beginnende verstoppingen geen kans om verder uit te groeien! Met een zeefje in de gootsteen en een korfje over de regenpijp, houdt u een groot deel van het restafval tegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in