Waarop baseert een schilder zijn prijs?

0
840
schilder

Heb je een Schilder uit Dordrecht nodig? Met een beetje hulp regel je snel een professionele schilder voor jouw schilderklus. Je kan bij verschillende schilders in de omgeving van Dordrecht online een offerte aanvragen. Het is slim om duidelijk te omschrijven wat de werkzaamheden precies inhouden. De schilder krijgt zo een idee wat hij kan verwachten en kan alleen op basis daarvan een offerte maken. Als je een offerte ontvangt dan is het slim om op de volgende punten te letten:

Waarop is de prijs gebaseerd?

Een schilder kan op verschillende manieren een prijs opgeven. Hij kan een m2 prijs berekenen, totaalprijs of een uurprijs. Zorg er bij een m2 prijs voor dat je zeker weet dat het aantal meters klopt. Bij een totaalprijs mag er in principe niets meer bijkomen en is het slim om te kijken of alles inbegrepen is. Een uurprijs kan voor een klant onvoordelig uitpakken. Een schilder maakt vaak en schatting en dit kan dus in de praktijk een stuk duurder uitpakken.

Garantie van een schilder uit Dordrecht.

Naast de prijs is het slim om te informeren naar de garantie. Vaak staat deze aangegeven op de offerte. De garantie dient minimaal 2 jaar te zijn op het schilderwerk. Het is natuurlijk prettig als de garantie langer is vooral bij een grote schilderklus. Een schilder in Dordrecht dient dit altijd aan te geven in de offerte.

Oplevering

Wanneer de schilder uit Dordrecht kan het werk pas opleveren wanneer alles netjes is afgehandeld. Vaak worden er nog afspraken na het werk gemaakt na een aantal maanden. Hierdoor kan eventuele zaken die bijgewerkt dienen te worden meteen worden opgepakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in