De beste trends van 2018 voor het inrichten van een terras

0
1210
inrichten terras

Het is eindelijk weer terrasweer. Heerlijk met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s genieten van een biertje en de avondzon. Hierbij kan je in alle steden en grotere dorpen kiezen uit verschillende terrasjes waar je ook bijzonder leuke interieur trends kan spotten. Deze terrasjes willen zo veel mogelijk mensen lokken en er is veel concurrentie, dus zij zijn genoodzaakt om de leukste dingen te bedenken. Lees hier meer over de leukste terras trends van 2018.

Zitzakken

Op steeds meer terrasjes zien wij zitzakken langs komen. Een super leuke trend, je kan er immers heerlijk in wegzakken én het ziet er ook nog eens super leuk uit! Je kan kiezen uit veel verschillende kleuren, waarmee je leuke patronen of accenten kan aanbrengen in het uiterlijk van het terras. Wil je de zelfde sfeer creëren in je eigen tuin of op je eigen balkon? Dan kan je natuurlijk naar de dichtstbijzijnde woonwinkel gaan, waar ze vaak wel een aantal zitzakken hebben. Toch heb je bij speciale zitzak winkels, zoals https://www.zitzakkenstore.nl/ een ruimer assortiment tegen een scherpere prijs. Kies wel voor zitzakken die geschikt zijn voor buiten, zodat deze goed tot hun recht komen.

inrichten terras
Zorg dat je het met leuke accessoires aankleed, jouw terras.

Zand

Een andere super leuke trend is het gebruik van zand. Op veel terrasjes worden grote hoeveelheden zand gestort, zodat dit overkomt als een strand. Hiermee zorg je voor een vakantiegevoel bij al je gasten. Dit is natuurlijk wel lastig als het gaat regenen, dus is het ook een stukje lastiger om in je eigen tuin te onderhouden.

Dekentjes

Ondanks heerlijk terrasweer overdag, kan het in de avond nog wel koud worden. Natuurlijk kan je hiertegen terras verwarmers plaatsen. Dit zorgt voor fijne warmte op het moment dat het koud wordt. Toch is het veel gezelliger en milieuvriendelijker als je dekentjes inzet om je gasten warm te houden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in