Een design tuinhuis op maat laten maken

0
1419
Design tuinhuis
Design tuinhuis

Praktisch en stijlvol

 

Een design tuinhuis is vandaag de dag een hot item in de Nederlandse tuinen. Begrijpelijk, want met een modern vormgegeven tuinhuis heb je een item in je tuin dat niet alleen heel praktisch is, maar dat ook nog eens heel stijlvol staat. Veel mensen kiezen ervoor om een tuinhuisje op maat te laten maken. Zo heb je een exclusief tuinhuis op maat dat precies bij jouw tuin en je wensen past.

Strakke lijnen

Als liefhebber van moderne vormen is een design tuinhuis echt iets voor jou. Er worden namelijk strakke lijnen gebruikt, voor een modernistische look. Rechte vormen, scherpe hoeken, geen tierelantijntjes – een design tuinhuis is een verlengstuk van je huis en zorgt voor rust. Kies voor een model met een lichte kleur hout, met bijvoorbeeld een plat dak. De vierkanten vorm van het design tuinhuis zorgt voor een superstrak geheel. Wil je toch liever een dak dat wat meer omhoog loopt, dan kun je gaan voor een aluminium dak, dat je tuinhuis eveneens een modern tintje geeft. In een modern tuinhuis zit vaak ook veel glas verwerkt, iets dat een heel bijzondere uitstraling geeft aan een tuinhuisje. Kies bijvoorbeeld voor grote raampartijen, die helemaal van het dak naar de grond toe lopen, voor een luxueuze uitstraling.

Tuinhuis
Een design tuinhuis op maat laten maken is een mooi project voor de specialist. Hij kan je adviseren over wat mooi past bij je tuin.

Helemaal op maat

Iedere tuin is anders. De een heeft een grote tuin, terwijl de ander iets minder tuinoppervlakte heeft. Maar een design tuinhuis past overal. Want je kunt tegenwoordig een exclusief tuinhuis op maat krijgen. Een op maat gemaakt exemplaar biedt vele voordelen. Je kiest helemaal zelf de afmeting, de kleur en het materiaal. Ook de vorm bepaal je zelf. Verder is het mogelijk om een al dan niet overdekte veranda bij je tuinhuisje te nemen, om lekker op te kunnen zitten in de zomer. Je kunt het tuinhuis dus zo modern maken als je zelf wilt. Van superstrakke deurklinken tot en met stalen afwerkingen voor de hoeken – het ontwerp van een design tuinhuis ligt helemaal in jouw handen! Je kunt je moderne leefstijl helemaal doortrekken naar je buitenruimte en dat is precies wat een design tuinhuisje zo geliefd maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in