Geniet van zomeravonden door een houten veranda

0
1218
houten veranda

Je wilt deze zomer buiten kunnen zitten, zonder dat je elk half uur op de buienradar moet kijken? Een houten veranda is de oplossing om tijdens de zomermaanden heerlijk buiten te kunnen zitten.

Sfeervol en handig

De houten veranda is niet alleen handig, het is ook nog eens zeer sfeervol. Het geeft je de mogelijkheid om het binnenleven naar buiten te brengen. Denk bijvoorbeeld eens aan een heerlijke zwoele avond met vrienden een wijntje drinken.

Op maat

Een houten veranda is simpel op maat te laten maken en als het er ruimte voor hebt is het altijd mogelijk om bij jou huis een oplossing te vinden. Je kunt zowel qua breedte als qua hoogte je voorkeur doorvoeren. Dit stelt je in staan een veranda te laten bouwen die voldoet aan jou wensen en die het beste past bij je woning. Zo is een hoge veranda erg modern in te richten, terwijl een lage veranda veel een intiemere sfeer kan geven.

Hoge kwaliteit

Het hout waarmee een veranda gemaakt wordt is van een zeer hoge kwaliteit. Je hoeft hem dus alleen om de zoveel jaar enigszins goed bij te houden en je hebt altijd plezier van je sfeervolle afdak. Tevens geeft een veranda goede bescherming van de zon, wat ook in huis de nodige graden kan schelen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen woning? Neem eens vrijblijvend contact op met Niekroos.nl. Zij zijn gespecialiseerd in onder meer het bouwen van houten veranda’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in