Hout mag weer in de tuin

0
1167
houten bankje

Waar we een paar jaar geleden de tuin vol groen wilde hebben mag het hout in de tuin dit jaar niet ontbreken. En dan hebben we het niet alleen over een houten schutting maar ook de blokhutjes.

Geen schuurtje meer

Op de website van Tuinweb.com vinden we dit jaar veel projecten terug met hout als hoofdrolspeler. De standaard stenen schuurtjes zijn niet meer in, maar een mooie, houten blokhut mag daarentegen niet ontbreken. Niet alleen voor het opbergen van de fiets maar ook als extra leefruimte. Een blokhut voegt een hele andere woonbeleving toe aan ons dagelijkse leven.

Alles van hout

Nog steeds willen we groen in onze tuin, maar een natuurlijke uitstraling is ook erg belangrijk. Dit creëren we door hout te gebruiken. Hout is ook in van alles te verwerken. Uiteraard in de schutting en hekjes, deze zijn niet weg te denken uit menig tuin, maar ook in onze tuinmeubels vinden we steeds meer hout terug. Op de website van Woonbeleving.eu laat men zien dat een houten salontafel een geweldige, natuurlijke uitstraling heeft voor zowel binnen als buiten. De natuurlijke look zorgt er voor dat wij ons een voelen met de natuur en heerlijk kunnen relaxen in de tuin of op het terras.

Heb jij al een mooie houten tuinbank?
Heb jij al een mooie houten tuinbank?

Lampje aan

Wanneer we ‘s avonds laat nog even buiten zitten is het fijn als we daar ook nog een boek kunnen lezen of een spelletje mens erger je niet kunnen spelen. Je ziet daarom ook steeds meer verlichting voor buiten komen, in allerlei maten en vormen. Ook hier vind je het hout weer veel terug, maar de solar lamp ontbreekt zeker niet. Vooral voor degene die efficiënt met hun stroom om willen gaan en milieubewust zijn is de lamp op zonnen energie een uitkomst.

Nieuwe trends

De nieuwe trends voor in de tuin geven ons een compleet nieuwe woonbeleving. Hout, verlichting, blokhutjes, alles draagt bij aan dat ultieme geluksmomentje. Laat je verleiden tot een heerlijke avond ontspannen in de tuin of op het balkon!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in