Mooie voorbeelden van gerecycled buitenmeubilair

0
1181
gerecycled buitenmeubilair

Wie buitenmeubilair (ook wel straatmeubilair genoemd) aanschaft, doet er goed uit om voor duurzaam materiaal te kiezen. Duurzaam meubilair is tenslotte weerbestendig en gaat daardoor uiteraard veel langer mee. Zo blijven je meubels mooi en doorstaan ze alle weersomstandigheden. Hieronder enkele mooie voorbeelden van duurzaam buitenmeubilair.

Zitbank matrix

Wat dacht u van de zitbank matrix? Dit exclusieve bankmodel is van kunststof en heeft een leuning. Het is zo minimalistisch mogelijk ontworpen. Pure en strakke lijnen zorgen voor een zitmeubel dat in iedere situatie een rijke aanvulling is voor de omgeving.

Picknicktafel Oslo

Deze picknicktafel is uiterst geschikt voor horeca-doeleinden. De planken van het tafelblad zijn aaneengesloten. Er is geen tussenruimte. Dat is dus prettig. De lange banken maken het uiterst gezellig om met veel mensen aan een tafel vol met glazen en dranken op de zitten. Horeca-gelegenheden, grijp daarom je kans! Het tafelblad is staalversterkt en zorgt daarom voor een stevige solide tafel.

Bloembakken
Bloembakken kunnen uw balkon goed opfleuren, deze zijn er ook in een duurzame variant

Duurzame bloembakken

Er zijn bloembakken op de markt die gemaakt zijn van gerecycled kunststof materiaal. Ideaal dus om onbezorgd buiten neer te zetten! Sommige modellen bevatten RVS. De bloembakken passen goed in het straatbeeld maar kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt als afscheiding van terrassen of wegen. De meeste bakken zijn aan de onderkant voorzien van afwateringsgaten. Hierdoor blijft het water na een fikse regenbui niet staan in de bloembak.

De kunststof planken waaruit veel bloembakken zijn opgebouwd bestaat uit een mengvorm van HDPE en LDPE kunststof. De grondstoffen worden gemalen en gemengd en onder hoge temperatuur samengesmolten. Daarna wordt het materiaal in matrijzen geperst. Het product wat hier uit voortvloeit is knoestvrij, egaal van kleur en heeft een generfde en licht glanzende structuur. Kortom, weerbestendig materiaal dat er over tientallen jaren nog mooi uit kan zien. Daarnaast zien de bakken er ook nog eens zeer fraai uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in