Zo geef je een kleinere tuin van een luxe uitstraling

0
1111
kleinere tuin

Het inrichten van een tuin is vaak niet eenvoudig. Dit geldt in het bijzonder voor een wat kleinere tuin! Hoe zorg je dat er voldoende speelruimte voor de kinderen is? Dat je samen met je partner kunt genieten van een goed glas wijn en een hapje? Enzovoorts. In dit artikel geven we je graag een aantal handige tips om het inrichten van een kleine tuin makkelijker te maken. Net als bij het bouwen van een woning op een kleine ruimte, kun je ook bij het indelen van een kleine tuin op meerdere hoogteniveaus werken. Denk bijvoorbeeld aan schutting waaraan je op verschillende niveaus plantenbakken met kruiden hangt!

Een ontspannende spa in de tuin

Ook in een kleine tuin kun je verschillende vormen van luxe gebruiken. Een van deze luxeproducten is een ontspannende spa. Met een spa heb je altijd een plekje om je even terug te trekken, te genieten van warm en bubbelend water, enzovoorts. Veel mensen kiezen voor een twee- of vierpersoonsspa. Zo hebben zij voldoende ruimte om hier samen met hun kinderen of partner in te zitten. Een spa kun je eenvoudig online bestellen! Kijk bijvoorbeeld eens bij Fonteynspas.com.

Tip: laat een spa onder een overkapping plaatsen. Dit maakt het mogelijk om de spa ook in de herfst en winter te blijven gebruiken.

tuin
Ook een kleinere tuin kan je een luxe uitstraling geven.

Combinatie van verschillende planten

Het is sterk aan te raden om verschillende planten met elkaar te combineren. Zo kun je een tuin een gezellige, kleurrijke uitstraling geven. Op internet lees je meer over de periode waarin planten in bloei komen te staan. Door planten met verschillende bloeiperiodes te combineren staat er altijd iets in bloei in de tuin. Het gebruik van grote bomen is in een kleine tuin af te raden. Niet alleen om het veel ruimte in beslag kan nemen, ook omdat het voor veel schaduw zorgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in